GRATIS MAYALAND BIJ BEZOEK AAN PLOPSAQUA!

Mayaland Indoor

Combineer een verfrissende duik in Plopsaqua De Panne met een dagje Mayaland Indoor in De Panne! Wil jij graag de spannende glijbanen van het leukste waterpark van België testen, maar sta je ook te popelen om een ritje te maken op de attracties in Mayaland Indoor? Dan is deze actie zeker iets voor jou! Bij aankoop van een standaardticket ≥1m voor Plopsaqua De Panne aan het reguliere kassatarief (€21,50), geniet je op diezelfde dag van GRATIS toegang tot Mayaland Indoor in De Panne (t.w.v. €13,50). 

Tickets aan dit voordeel zijn te koop online in de webshop of aan de kassa van Plopsaqua De Panne. Actie enkel geldig tijdens de weekends vanaf maandag 6 januari t.e.m. zondag 29 maart (behalve zaterdag 28 maart) en tijdens de volledige krokusvakantie (van zaterdag 22 februari tot en met zondag 1 maart 2020).

Voorwaarden

Niet cumuleerbaar met andere acties en/of voordelen. Actie zowel online in de webshop of aan de kassa van Plopsaqua De Panne. Actie en tickets geldig tijdens de weekends vanaf 6 januari t.e.m. 29 maart 2020 (behalve 28 maart 2020) en tijdens de volledige krokusvakantie (van zaterdag 22 februari tot en met zondag 1 maart 2020).